Het genderdoeboek voor scholen : op weg naar een genderinclusieve school voor primair en voortgezet onderwijs - Schers, Sophie; Abels, Eelste (Amsterdam : Transgender Netwerk Nederland, 2020)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Infomap met 3 brochures en 4 infographics, respectievelijk: 'School & gender', 'Genderinclusiviteit in de klas', 'Praktische zaken regelen', 'Cijfers' en 'Rechten van het kind', 'Astronaut' en 'Begrippen'.
Nederlands
Brochure