De transseksuele mens : uitgangspunt en werkwijze van de hulpverlening aan transseksuele mensen binnen de Stichting Nederlands Gender Centrum - Verschoor, A.M. (Amsterdam : Stichting Nederlands Gender Centrum, 1981)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure