Gids over inclusieve communicatie - Declerck, Eva; Eggermont, Marieke; Mertens, Sigrid (Gent : Çavaria, 2022)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Inclusief en toegankelijk communiceren naar mensen met een handicap en uit de LGBTI+ gemeenschap.
Deze gids is een instrument van het project 'Op het kruispunt: voor LGBTI+ personen met een handicap'. Dit project is een samenwerking van Aut & Out, Casa Rosa, çavaria, GRIP, Inter, Intersekse Vlaanderen, Konekt, Transgender Infopunt en UniQue.
Nederlands
Brochure