Queer graphics : création graphique et cultures queer à Bruxelles = grafisch ontwerp en queer culturen in Brussel = graphic design and queer cultures in Brussels - Aegerter, Audrey; Baudet, Aline; Bouvart, Aurélie (Brussel : Design Museum Brussels CFC Editions, 2023)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Dit boek begeleidt de tentoonstelling Brussels Queer Graphics die loopt in het Design Museum Brussels van 17 mei tot 5 november 2023.
Frans
Nederlands
Engels
Monografie