« Ver-schil hoeft geen ge-schil te zijn... » : homofilie - Gilissen, Maurits (Aarschot : Mensen onderweg, 1976)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Artikel uit het katholiek maandblad 'Mensen Onderweg' (1976 jaargang 78, nummer 4)
Nederlands
Brochure
Keywords: homoseksualiteit