Mensen die homofiel zijn - Gilissen, Maurits (Aarschot : Mensen onderweg, 1976)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Artikel uit het katholiek maandblad 'Mensen Onderweg' (1976 jaargang 78, nummer 4)
Extra katern in het midden, gedrukt op groen papier. Met achteraan een overzicht van de Vlaamse Sjaloom-groepen.
Nederlands
Brochure
Keywords: homoseksualiteit