Hij zij voorbij! : Tips voor een lokaal transgenderbeleid. - Stad Gent. Dienst Welzijn en Gelijke Kansen (Gent : Stad Gent, 2019)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Deze brochure kwam tot stand door een samenwerkingsverband tussen de Stad Gent en het Transgender Infopunt
Nederlands
Brochure