Ons aanbod = Notre offre. - RainbowAmbassadors (Brussel : RainbowAmbassadors, 2023)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Enveloppe met 17 flyers over de activiteiten van RainbowAmbassadors: infosessies, wandelingen, getuigenissen, geleide bezoeken, fototentoonstellingen, praatgroepen, gezelschapsspelen, filmvertoningen, voorleesmomenten, een muziekquiz, een regenboogbingo, een levensboek
Nederlands
Frans
Brochure