Le petit guide des IST : infections sexuellement transmissibles : pour partir sure de bonnes baises. - O'YES; Ex Æquo ([Saint-Gilles] : O'YES Ex Æquo, 2022)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Ondertitel: de 'i' in 'baises' heeft een andere kleur, waardoor deze ook als 'pour partir sur de bonnes bases' gelezen kan worden
Frans
Brochure