Hoe je ook bent geaard, thuis word je aanvaard : aanvaarding van homoseksuele, lesbische of biseksuele kinderen in het gezin. - Gelijke Kansen in Vlaanderen (Brussel : Gelijke Kansen in Vlaanderen, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Een initiatief van de Vlaamse minister van Brusselse Aangelegenheden en Gelijkekansenbeleid. Deel van persmap sensibiliseringscampagne 'Hoe je ook bent geaard, thuis word je aanvaard'
Nederlands
Brochure