De kleur van de stad maakt mijn ziel amoureus : een LGBTQ-stadskroniek van Antwerpen. - Van Milders, Matthias (Antwerpen : Stad Antwerpen, 2021)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Deze publicatie kwam tot stand onder begeleiding van ErfgoedLab Antwerpen.
Nederlands
Monografie