Richtlijnen voor de demokratische inrichting van de Brusselse agglomeratie - Bond Beter Leefmilieu (BBL) Gewest Brussel (Brussel : Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen (BBL), 1973)
Basisprincipes vastgelegd door 40 verenigingen, groeperingen en wijkkomitees
Nederlands
Brochure
Keywords: ruimtelijke ordening