Quand la gauche essayait : les leçons de l'exercice du pouvoir 1924, 1936, 1944, 1981 - Halimi, Serge (Paris : Arléa, 2000)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: Front Populaire (Frankrijk).; socialistische arbeidersbeweging; communisme; Frankrijk