Juridisch milieucompendium - De Pue, Erwin; Van Laeken, Beatrijs (Antwerpen Antwerpen Mechelen : Stichting Leefmilieu ARGUS Kluwer, 1991)
Publicatie bevat de volgende rubrieken:Rubriek A : Algemeen milieurechtRubriek B : WaterverontreinigingRubriek C : LuchtverontreinigingRubriek D : GeluidshinderRubriek E : Afval en bodemRubriek F : Ruimtelijke ordeningRubriek G : Radioactiviteit en ioniserende stralenRubriek H : Natuurbehoud, fauna en floraRubriek I : Gevaarlijke stoffenRubriek J : Milieu en landbouwRubriek K : Milieukeuren en productnormenActueel
Nederlands
Meerdelige publicatie