De volksbetooging te Brugge voor de vervlaamsching der Gentsche hoogeschool : drie prachtige redevoeringen. (Brugge : Burgerwelzijn, 1911)
Bibliotheek Camille Huysmans
Bespreking van de redevoeringen van Camille Huysmans, Frans Van Cauwelaer en Louis Franck
In: Burgerwelzijn : onafhankelijk Vlaamschgezind nieuws-, handels- & aankondigingsblad
Nederlands
Brochure