De dageraad der volksbevrijding : schetsen en taferelen uit de socialistische beweging in Nederland - Vliegen, Wilhelmus Hubertus (Willem) (Amsterdam : Ontwikkeling, 1921)
Bibliotheek François Vercammen
WB
Nederlands
Meerdelige publicatie