De opstand van Wilhelmshaven : een episode uit de geschiedenis van de revolutionaire beweging bij de duitse marine 1918-1919 - Icarus (Boskoop : Kronstadt Kollektief, 1986)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Brochure