De kennis van het recht in Afrika : symposium Brussel, 2-3 december 1983 = La connaissance du droit en Afrique : symposium Bruxelles 2-3 décembre 1983. - Koninklijke Academie voor Overzeese Wetenschappen; Académie Royale des Sciences d'Outre-Mer (Brussel : Koninklijke Academie voor Overzeese Wetenschappen, 1985)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Frans
Monografie