Les travailleurs peuvent-ils gérer l'économie - Naville, Pierre; Mallet, Serge; Lefort, Claude; Mendes-France, Pierre; Schwartz, Laurent (Paris : Etudes et documentation internationales, 1963)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: planeconomie; economische democratie; democratisch socialisme; Frankrijk