De onvoltooide globalisering : verkenning van een nieuwe wereld - De Grauwe, Paul (Tielt Amsterdam : Lannoo Nieuw Amsterdam, 2007)
Bibliotheek François Vercammen
Nieuwe editie van het succesvolle boek "Waar gaat het naartoe met onze economie?"
Nederlands
Monografie