Vijftig jaar christelijke werkgeversbeweging in België een bijdrage to de sociaal-economische geschiedenis - Brouwers, L.; Harmel, Pierre (Brussel : UNIAPAC-België, 1974)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Meerdelige publicatie