De overbodigheid en de noodzakelijkheid van de moraal : bericht aan de kinderen van Prometheus - Commers, Ronald (Antwerpen : Standaard Wetenschappelijke Uitgeverij, 1982)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie