Kansencongres '93 - Detiège, Leona; Vlaams Fonds voor de Integratie van Kansarmen (VFIK) ([Brussel] : VFIK, 1993)
Overzicht van projecten in Antwerpen, Beringen, Genk, Gent, Hamme, Hasselt, Leuven, Lokeren, Lier, Maasmechelen, Mechelen, Sint-Niklaas, Temse, Vilvoorde en Willebroek
Nederlands
Monografie
Keywords: kansarmoede