Het Brandt rapport : een overlevingsprogramma : het rapport van de onafhankelijke commissie voor internationale ontwikkelingsvraagstukken onder voorzitterschap van Willy Brandt. - Brandt, Willy (Den Haag : Staatsuitgeverij, 1980)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie