Dagblad Vooruit 1884-1978 - Van De Voorde, Bob; Verbruggen, Paule; Balthazar, Herman; van der Poel, Cézar; Van Doorslaer, Jan (Gent : Amsab-ISG, 2021)
Publicatie naar aanleiding van de gelijknamige tentoonstelling, 20 augustus - 22 oktober 2021 in Amsab-Instituut voor Sociale Geschiedenis
Nederlands
Monografie