Opvoeden doe je als ouders niet alleen - Stasse, Ingrid; van Mechelen, Renée (Kapellen : De Sikkel, 1978)
Keuze uit eerder verschenen artikels in Bij de Haard, Mimo, Ons Volk en de Vlaamse bijlage van Ouders van Nu, 1973-1977
Nederlands
Monografie
Keywords: opvoeding; gendergelijkheid