Beter een goede buurt dan een verre vriend : bewoners van Antwerpse sociale woningen over de leefbaarheid van hun omgeving - Stoop, Reinhard; Stad Antwerpen; Albertijn, Michel (Antwerpen : Stad Antwerpen, 2003)
Onderzoeksrapport
Nederlands
Brochure
Keywords: sociale huisvesting