Het Schipperskwartier : seminarie samenlevingsopbouw. - Goris, Josée; Chabot, Peter ([Antwerpen] : UIA, 1988)
Onvolledige versie : punt V. De stadsherwaardering en het besluit zijn niet aangevuld, de bibliografie ontbreekt.
Opgesteld in het kader van de 2e licentie Politieke en Sociale Wetenschappen, UIA.
Nederlands
Brochure
Keywords: stadswijken