Expeditie exchange : een infoboekje voor scholen in samenwerking met het Zuiden - Salembier, Els; Belgische Technische Coöperatie (BTC); Bocken, Dirk (Groot-Bijgaarden Brussel : Poot Printers BTC, 2007)
Kleur Bekennen is een gemeenschappelijk programma van de federale Minister van Ontwikkelingssamenwerking, de Belgische Technische Coöperatie, de Vlaamse provinciebesturen en de Vlaamse Gemeenschapscommissie.
Nederlands
Brochure
Keywords: ontwikkelingsprojecten; ontwikkelingssamenwerking; Noord-Zuidrelatie