Révendications politiques : campagne coordonnée entre ONG 16 octobre 1995 - 20 avril 1996 - Pauwels, Johan; Vierkant voor Afrika; Carrément pour l'Afrique (Brussel : Vierkant voor Afrika, 1996)
Franse versie van : Politieke eisen : gecoördineerde NGO-campagne 16 oktober 1995 - 20 april 1996
Nederlands
Brochure
Keywords: ontwikkelingssamenwerking; Afrika