Chapi punchapi tutayaca : verhalen over indianen - Arguedas, José María; Toledo, Mario Monteforte; González, Francisco Rojas (Weesp Den Haag Brussel : Het Wereldvenster Novib NCOS, 1984)
Chapi punchapi tutayaca betekent: 'Het werd nacht midden op de dag.'
Nederlands
Monografie
Keywords: indianencultuur