Reader genderseminarie vrouwenblikken. - NCOS-Vrouwengroep (Brussel : NCOS-Vrouwengroep, 1995)
De bloemlezig bevat uittreksels uit volgende boeken :- Gender in partnership - Mandy MacDonald- Gender planning in development agencies, meeting the challenge - Mandy MacDonald- Développement au masculin/feminin, le genre, outil d'un nouveau concept - Isabelle Jacquet- Engendering development, experiences in gender and development planning - Maruja Barrig, Andy Wehkamp- Sin Morir en el intento experiencias de planificacion de género en el desarrollo - Maruja Barrig, Any Wehkamp
Nederlands
Engels
Frans
Spaans
Monografie
Keywords: genderidentiteit