Femmes, paix, développement : réseaux de femmes en Méditerranée - Kaufer, Irène; Lizin, Anne-Marie; Süsskind, Simone (Brussel : Editions Luc Pire, 1998)
Tweetalig werk: Franse versie en Arabische versie gebundeld in één werk
Frans
Arabisch
Monografie
Keywords: vrouwenacties; Midden-Oosten.