Je geld of je leven : de geldwereld tegen het volk - Toussaint, Eric; Verbraeken, Paul; Commers, Ronald; de Brie, Christian (Brussel : VUBpress, 1998)
Bibliotheek François Vercammen
Oorspronkelijke titel : La bourse ou la vie : la finance contre les peuples
Nederlands
Monografie
Keywords: mondialisering; derde wereld