Gender awareness training : 15 april 1991 - Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (NCOS) (Brussel : NCOS-Vrouwengroep, 1991)
Inhoud:- Verslag genderawareness training- Bijlagen:Kultuur als camouflage - Joke SchrijversWomen in development : a framework for project analysis - Catherine Overholt
Nederlands
Engels
Brochure
Keywords: gender