Ontwikkelingsbeleid anders bekeken : colloquium Vlaams Internationaal Centrum - Caudron, Jan; Vlaams Internationaal Centrum (VIC); Vandommele, Mark; Kuijpers, Willy; Maes, Nelly ([Brussel] : VIC, 1986)
Bestaat uit volgende delen:Paneelgesprek : ontwikkelingssamenwerking in Belgisch verband : een konfrontatie - inleiding door Jan CaudronEen vernieuwend Vlaams ontwikkelingsbeleid - Mark Vandommele"Een Vlaams aktieplan" - Willy KuijpersNota structuur nieuw ontwikkelingsbeleid - Nelly MaesOp zoek naar modellen van gefederaliseerde strukturen voor ontwikkelingssamenwerking
Nederlands
Brochure
Keywords: ontwikkelingssamenwerking; ontwikkelingsbeleid; België