Het verhaal van het Vlaams : de geschiedenis van het Nederlands in de Zuidelijke Nederlanden - Willemyns, Roland; Daniëls, Wim (Antwerpen : Standaard, 2003)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie