Een poar Gentsche liedses...! - Van Geert, Gill (Gent : [s.n.])
Bevat volgende liederen
In mijn stroatse... / Walter De Buck, H.L. Theunissen
Poatershol/ Walter De Buck
Tino Rossi/ Henri Van Daele
Levende Plate/ Henri Van Daele, muziek: Du Gris
't Vliegerke/ Karel Waerie
Papa die hee nen tandem/ Romain Deconinck
Gentsche Fieste potpoerie/ Romain Deconinck, Mary Brouillard
Nederlands
Brochure
Keywords: volksliederen