Van beeldenstorm tot pacificatie : acht opstellen over de Nederlandse revolutie der zestiende eeuw - van Gelder, H.A. Enno (Amsterdam : Agon Elsevier, 1964)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie