De trotskistenangst van de BVD : over functie en werking van een geheime dienst in de burgerlijke samenleving : documentaire - ten Haaf, Karel (Amsterdam : Internationale Socialistische Publikaties, 2001)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie