De Belgische leerkracht lager onderwijs en zijn beroepsvereniging 1857-1895 : een politiseringsproces - Simon, Frank (Gent : RUG, 1980)
Bibliotheek Camille Huysmans
Proefschrift, Rijksuniversiteit GentPromotor: Prof. dr. R. Van Eenoo
Nederlands
Meerdelige publicatie