Valkennest : rekreatiedomein Fort van Merksem. - De Rode Valken Merksem (Merksem : De Rode Valken, 1990)
Activiteiten SJ De Valken, Jeugdatelier ’t Knoeierke en Jeugdvrienden Merksem
Nederlands
Brochure
Keywords: socialistische jeugdbeweging