Hapjes en brokjes uit "Ons blaadje" : lectuur voor onze kinderen - Van Kol, Nellie; Bogaerts, A.A.J. (Gent, 1896)
Bevat fragmenten van volgende tijdschriftennummer:- 01(1896) 4, 10- tweede reeks: 01([1896]) 3, 6, 9-10- derde reeks: 01([1896]) 5-6- vierde reeks: 01([1896)] 9
Nederlands
Monografie