Programma Seniorenvriendelijke gemeente, een blik op de toekomst. - Vlaamse Federatie van Socialistische Gepensioneerden (VFSG); Socialistische Mutualiteiten (Socmut) (Brussel : VFSG, 1995)
Bevat volgende documenten:- Voorstel nota i.v.m. organisatie inspraak en participatie van VFSG-leden in OOK bestuursorganen en werkgroepen, via VFSG-werkgroep- Seniorenadviesraden in de Vlaamse gemeenten- folder Blijf fit en gezond- brief van Vlaamse Federatie van Socialistische Gepensioneerden aan de verantwoordelijken van de afdelingen- informatiebrochure S-sport federatie: Sport en lichaamsbeweging voor senioren- vragenlijst in verband met het gemeentelijk seniorenbeleid- folder Antwerpse seniorensportdag, donderdag 4 mei 1995, Bloso-centrum Herentals
Nederlands
Brochure