Provinciaal colloquium "Eenzaam, maar niet alleen" : maandag, 21 april 1997 - 09.30 uur, Bisschoppelijk Paleis, Schoenmarkt - Antwerpen. - Vlaamse Federatie van Socialistische Gepensioneerden (VFSG) (Antwerpen : VFSG, 1997)
Bevat volgende documenten: - 3 ontwerp infonota's- inhoudelijk programma- praktische schikkingen- handgeschreven brief van Frans Van Rompaey aan Kris Van Cecklant- brief van Provincie Antwerpen aan de voorzitters en secretarissen van de VFSG- deelnemerslijst colloquium- provinvieraadsleden van Antwerpen - SP-fractie- toespraak Reintje Peeters, secretaris VFSG - arr. Turnhout- tekst Eenzaamheid: een beetje theorie- tekst Verduidelijking Aandacht voor Senioren - dienst voor samenlevingsopbouw - stad Antwerpen- toespraak van Leona Detiège, burgemeester en VFSG-voorzitter
Nederlands
Brochure