50 jaar jong. - Harmonie De Noordstar (Oostende : Harmonie De Noordstar, 1971)
Dit boekje bevat vijf socialistische strijdliederen:- Socialistenmars- Mariannelied- Vergeet hen niet- Zij die niet slapen- De internationale
Nederlands
Brochure
Keywords: liederenbundel