Het Duitse dilemma : de rol van het nieuwe Duitsland in de 21ste eeuw - Markovits, Andrei S.; Reich, Simon; Goldhagen, Daniel Jonah (Antwerpen Houten : Standaard Uitgeverij Van Reemst, 1998)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie