Nation et lutte de classe - Strasser, Joseph; Pannekoek, Anton; Weill, Claudie ([Paris] : Union générale d'éditions, 1977)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: arbeidersbeweging; sociaaldemocratie