Het verwoeste leven van Foekje Dillema : de grootste tragedie uit de Nederlandse sportgeschiedenis. - Dohle, Max (Amsterdam : De Arbeiderspers/Het Sporthuis, 2008)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie