Het schip der kerk op roze golven : over homobevrijding en ecclesiologie. - Lanser, Siebren Hessel (Gorinchem : Narratio, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Proefschrift doctoraat in Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap aan de RU Groningen
Nederlands
Monografie